Varför BizBridge

Varför BizBridge?

DETTA GÖR OSS ANNORLUNDA

MAXIMERAT VÄRDE

Vi maximerar värdet genom att skapa konkurrens. Ingenting är viktigare när man säljer ett företag än att ha valmöjlighet. Det påverkar sannolikheten för försäljning, tidsramen på affären och anbuden. Detta är den viktigaste frågan för att sälja ett företag och den mest försummade frågan i vår bransch.

DEDIKERAD NÄRVARO

Vi deltar i varje möte med er. Vi värnar om ett personligt engagemang och behåller fokus ständigt. Vi deltar i förhandlingsmöten mellan Er och köpare så att ni alltid har assistans igenom vår roll som mäklare. Engagemang är A och O.

ENGAGEMANG

En vanlig taktik i den här branschen är att skicka ut en automatiserad ”e-post för företagsförvärv” till potentiella köpare. Vi tror att detta är fel strategi. Istället kontaktar vi och pratar personligen med köpare via telefon och noterar deras förvärvsstrategier och feedback. Vår strategi är tidskrävande men det lönar sig. Det finns ingen billig genväg.

RÄCKVIDD

Vi har en bred räckvidd i många länder. På så sätt kan vi profilera fler köpare. Särskilt för mindre företag, med special- eller nischad verksamhet, är det viktigt att tänka i sidled om den potentiella köparpoolen. Genomsnittssiffran på möjliga kandidater är ofta uppemot 100 företag. Att ha ett urval av konkurrerande köpare – en plan B eller Plan C – är avgörande för att driva affärsvillkor och försäljningsvärden.

FÖRTROENDE

Förtroende betyder allt och är likriktat. Vi överdriver därför inte. Vi tror på en rak och tydlig dialog med våra kunder. Vissa kunder kan vara pessimistiska om företagets inneboende värde, medan andra kan andra ha väldigt optimistiska försäljningspriser i åtanke. Vi identifierar era svagheter i verksamheten, liksom era styrkor. I slutändan gör detta ett företag mycket mer sannolikt att sälja.

TRÄFFSÄKERHET

Vi fokuserar på rätt affär för er, inte vilken affär som helst. Vi har till och med rekommenderat kunder att tacka nej till vissa intressenter, det viktiga är inte att avsluta en affär utan att avsluta den på rätt sätt. Förtjänsten för oss är nöjda kunder och samarbetspartner.

LÅNGSIKTIGHET

Långsiktighet har givit oss ett brett nätverk över hela världen och är nyckeln till framgångsrika uppdrag och nöjda uppdragsgivare. Vi vet att hårt arbete lönar sig och ett dedikerat engagemang, träffsäkerhet mellan säljare och köpare och en rak och tydlig dialog har givit oss de förutsättningar vi på BizBridge kan erbjuda er.

Funderar du på att sälja ditt företag?

BizBridge & BCMS

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss genom att fylla uppgifterna nedan så
återkommer vi till er.

BizBridge Corporate Advisors AB
Brunnsgatan 6
111 38 Stockholm
Sweden

+46 (0) 8 619 81 00
info@bizbridge.biz
www.bizbridge.se

Co. reg no.: 556817-1879

Copyright © 2021 BizBridge Corporate Advisors AB. Alla rättigheter reserverade.
USEFUL LINKS: Kontakta Oss Cookie policy Privacy policy BCMS

%d bloggare gillar detta: