Om Oss

BizBridge Corporate Advisors

BIZBRIDGE CORPORATE ADVISORS

Mergers & Acquisitions

Det internationella intresset för att förvärva svenska företag har aldrig varit större. Sveriges innovativa företagsklimat, vårt stabila regelverk och inte minst den aktuella kronkursen attraherar utländska köpare.

Bizbridge har en exklusiv licens för BCMS i Sverige. BCMS är en ledande internationell företagsmäklare med verksamhet över hela världen. BCMS har sålt över 1500 företag på mer än 30 år.

Vår uppfattning är att användning av traditionella värderingsmetoder kan vara ditt livs dyraste misstag när du önskar sälja ditt företag. Köpare gillar traditionella värderingar eftersom de fokuserar på tidigare resultat, men ingen köpare köper ett företag baserat på det förflutna. Vår tro på denna fråga strider mot traditionellt tänkande. Men vår stora erfarenhet visar att traditionen är fel.

Att vända dig till en företagsmäklare när du önskar sälja ditt företag kan vara avgörande för att hitta rätt köpare och erhålla rätt betalning för er verksamhet. Vi bistår i sökandet efter rätt köpare till ditt företag till rätt pris & driver hela resan tillsammans med dig från start till mål.

För dig som ska köpa företag, eller funderar på att göra det; BizBridge leder dig med experthjälp genom hela processen!

Oavsett om Ni ska sälja eller köpa företag är det ett stort och viktigt beslut ni har framför er. Det finns moment man behöver ha i åtanke innan man bestämmer sig för hur man ska gå till väga, och för att försäkra sig om att affären går igenom på bästa sätt är det väl värt att anlita en företagsmäklare som vet hur branschen rör sig. Vi värderar företaget Ni ska sälja eller köpa, en kvalificerad värdering underlättar överenskommelsen av priset och förenklar avsevärt hela processen vid en kommande överlåtelse.

Utöver traditionella verksamheter besitter vi expertkompetens inom området HoReCa. Vår medarbetare Mats Skärlén är specialiserad rådgivare på området med gedigen kunskap och mångårig erfarenhet.

Med vår långa och breda erfarenhet är BizBridge idag specialister på försäljning av företag i alla storlekar.

Kontakta oss för mer information!

Vår affärside
är att sälja din!

Nyckeln till framgångsrik försäljning

Vill du veta mer om

BCMS?

Nyckeln till framgångsrik företagsförsäljning handlar om valfrihet: att kunna välja mellan flera köpare och typer av affärsupplägg. Historiskt har vi visat att vi besitter förmågan att identifiera och förhandla med de köpare samt investerare som är rätt för dig och ditt företag oavsett var i världen de är verksamma.

  • BizBridge har mångårig och gedigen erfarenhet från yrket.
  • En projektledare följer dig “från start till mål”
  • BizBridge har igenom vårt breda nätverk och samarbetet med BCMS framgångsrikt genomfört mer än 600 transaktioner under det senaste decenniet och har kontor på kontinenter över hela världen, bemannade av experter, med verklig, beprövad lokal marknadskunskap.
  • Varje företag är unikt, så vi skräddarsyr vår process för just er.
  • Rätt köpare för ert företag kan vara en internationell aktör
  • Vi tar tid på oss för att förstå er verksamhet. Som kund kommer ni dra nytta av ett team av specialister, var och en med en klart definierad roll, var och en bidragande till försäljningsprocessen.
  • Vår affärside är att sälja din!

Presentation BizBridge

Välkommen att ladda ner presentation nedan i kortform

Funderar du på att sälja ditt företag?

BizBridge & BCMS

Varför BizBridge?

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss genom att fylla uppgifterna nedan så
återkommer vi till er.

BizBridge Corporate Advisors AB
Brunnsgatan 6
111 38 Stockholm
Sweden

+46 (0) 8 619 81 00
info@bizbridge.biz
www.bizbridge.se

Co. reg no.: 556817-1879

Copyright © 2021 BizBridge Corporate Advisors AB. Alla rättigheter reserverade.
USEFUL LINKS: Kontakta Oss Cookie policy Privacy policy BCMS

%d bloggare gillar detta: