Bizbridge Team

BizBridge Team

MEDARBETARE PÅ BIZBRIDGE

Björn Ogenstam
+46 (0) 708 617 860
bjorn.ogenstam@bizbridge.biz

BJÖRN OGENSTAM

CEO – M/A ADVISOR

Björn var med och grundade BizBridge BCMS Sweden 2016. Tidigare har Björn varit VD i intressebolag till Industrifonden samt Vice VD i industrifonden  med ansvar för företagsöverlåtelser. Björn var under 15 år verksam inom Corporate Finance,  bl a Hägglöf & Ponsbach Fondkommission samt Swedbank Markets. Björn har varit Projektledare för såväl börsintroduktioner som internationella företagsöverlåtelser. Björn har varit styrelsemedlem i såväl börs- som onoterade bolag, och är för närvarande styrelseordföranden i Proteam Process & Cleantech AB och Forsberg & Tibell Kyl AB.

Harri Kähkönen
+46 (0) 708 617 862
harri.kahkonen@bizbridge.biz

HARRI KÄHKÖNEN

M/A – ADVISOR

Harri var med och grundade BizBridge BCMS Sweden 2016. Han har tidigare bl a innehaft finanschefs- och styrelsepositioner i den internationella Philips-koncernen, varit delägare i IT start-ups samt VD i IT-företaget Advania. Harri har i samtliga befattningar haft ansvaret för M&A-verksamheten och har initierat, styrt och avslutat ett stort antal transaktioner inom bl a elektronik, IT, medicinteknik och banksystem. Harri är en ackrediterad rådgivare i det globala IIB-nätverket (Institute for Independent Business, UK) och har sedan 2012 fokuserat sin verksamhet på affärs- och M&A-rådgivning.

Jan Leife
+46 (0) 733 210 177
jan.leife@bizbridge.biz

JAN LEIFE

M/A – ADVISOR

Jan har tidigare varit VD för Grant Thornton Management Consulting och NIRAS AB samt suttit i koncernledningen i NIRAS A/S i Danmark. Jan har mångårig erfarenhet som entreprenör och har startat och drivit företag i norra Europa samt i USA vilket även omfattat ett antal köp och försäljningar av diverse bolag. Jan är för närvarande styrelseordförande i Bengt Dahlgren Stockholm AB och Gazella AB. 

Christopher Krusell
+46 (0) 708 809 994
christopher.krusell@bizbridge.biz

CHRISTOPHER KRUSELL

M/A – ADVISOR

Tidigare har Christopher arbetat som entreprenör inom event och nöjesindustrin, samt drivit byggföretag. Christopher har under hela sin karriär arbetat med främst försäljning och kundrelationer mot såväl privatpersoner som företag. Christopher har arbetat i bolaget som M/A Advisor sedan 2018.

Karin Wannerud
+46 (0) 725 412 428
karin.wannerud@bizbridge.biz

KARIN WANNERUD

RESEARCH

Karin har en 20årig bakgrund som informationsspecialist/researcher i finansbranschen. Hon började karriären inom management consulting (Booz Allen & Hamilton), sedan hjälpte hon investerarna och ledningen på Investor AB att fatta smarta beslut under 8 års tid främst genom att profilera marknader, bolag och personer. Därefter blev det mer renodlad M&A på EQT Partners där hon ledde den svenska researchfunktionen under 5 år. Idag nyttjar hon sin breda M&A kompetens för att projektleda och se till att informationsförsörjningen är “state of the art” på BizBridge där hon har jobbat sedan 2017.

Funderar du på att sälja ditt företag?

BizBridge & BCMS

Varför BizBridge?

Presentation BizBridge

Välkommen att ladda ner presentation nedan i kortform

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss genom att fylla uppgifterna nedan så
återkommer vi till er.

BizBridge Corporate Advisors AB
Brunnsgatan 6
111 38 Stockholm
Sweden

+46 (0) 8 619 81 00
info@bizbridge.biz
www.bizbridge.se

Co. reg no.: 556817-1879

Copyright © 2021 BizBridge Corporate Advisors AB. Alla rättigheter reserverade.
USEFUL LINKS: Kontakta Oss Cookie policy Privacy policy BCMS

%d bloggare gillar detta: