BCMS

Licensierad BCMS partner

Licensierad BCMS partner

BizBridge har exklusiv licens för BCMS i Sverige. BCMS är ett ledande företag inom fusioner och förvärv. Vi är specialiserade på rådgivande till aktieägare i privatägda företag som vill sälja hela eller delar av sin verksamhet. 

Mer om BCMS

BCMS är en specialiserade M&A rådgivare och arbetar uteslutande med aktieägare i privatägda företag som söker tillväxtkapital eller en företagsförsäljning. BCMS är en brittisk rådgivare, grundad 1989, och har genomfört hundratals transaktioner genom åren. BCMS meritlista över affärer täcker ett brett spektrum av sektorer och affärsstrukturer, från full företagsförsäljning till strategiska förvärvare i Storbritannien och utomlands, till tillväxtkapitaltransaktioner och / eller utbetalningsavtal med private equity-investerare.

Nycklarna till BCMS framgång är att utveckla en djup förståelse för kundens prioriteringar och mål, i kombination med en intensiv önskan att uppnå dem.

Tillsammans med BCMS skapar BizBridge en skräddarsydd go-to-market-strategi för våra kunders räkning, utformad för att maximera intresset från ett varierat utbud av budgivare som bäst uppfyller våra uppdragsgivares mål. Vårt tillvägagångssätt maximerar konkurrensen och valet av köpare och skapar förutsättningar för att förhandla fram bästa möjliga affärsvärde och villkor för er.

Se en av BCMS grundare, Dave Rebbettes berätta om hur vi arbetar

Funderar du på att sälja ditt företag?

Varför BizBridge?


Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss genom att fylla uppgifterna nedan så
återkommer vi till er.

BizBridge Corporate Advisors AB
Brunnsgatan 6
111 38 Stockholm
Sweden

+46 (0) 8 619 81 00
info@bizbridge.biz
www.bizbridge.se

Co. reg no.: 556817-1879

Copyright © 2021 BizBridge Corporate Advisors AB. Alla rättigheter reserverade.
USEFUL LINKS: Kontakta Oss Cookie policy Privacy policy BCMS

%d bloggare gillar detta: