Projektedarbyrån ingår partnerskap med Forsen

Bildkälla: Forsen.com

Projektledarbyrån Sverige AB har ingått partnerskap med Forsen Partners AB där Broviken är huvudägare. Övriga ägare är ledning, styrelse och medarbetare i Forsen AB. I och med förvärvet utökar Forsengruppen sin geografiska närvaro och stärker sin position på marknaden inom kvalificerad projektledning ytterligare.

– För våra kunder, anställda och övriga intressenter innebär partnerskapet ingen förändring av verksamheten initialt. Vi kommer fortsätta våra uppdrag lika som innan, säger Roger Knutsson, medgrundare Projektledarbyrån. Projektledarbyrån kommer att verka under sina namn med samma policys, kvalitets- och miljöcertifikat samt organisationsnummer.

– Vi är glada över att få in en mycket branschkunnig ägarpartner som kommer att kunna bidra med stöd och kunskap. Detta kommer att underlätta att hantera den starka efterfrågan vi märker av från våra kunder och möjliggöra för oss att ta nästa naturliga steg i utvecklingen av Projektledarbyrån, säger Roland Appelgren, medgrundare Projektledarbyrån.

– Vi har lärt känna Projektledarbyrån som ett professionellt, välskött företag med en stark värdegrund en tydlig kvalitetsambition med stort engagemang för kunder och medarbetare. Vi ser fram emot att aktivt bidra i den fortsatta utvecklingen av Projektledarbyrån tillsammans med alla medarbetare, säger Eva Färnstrand, styrelseordförande i Forsen.

Om Broviken och Forsen

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Vi leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

www.forsen.com

Broviken investerar i nordiska företag inom tjänstesektorn drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Vi har stor vana från att agera stöd och sparringpartners till vd och ledningsgrupper. Vi brinner för att utveckla företag och att bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential.

www.broviken.se

Denna artikel är hämtad från: https://projektledarbyran.se/aktuellt/https://projektledarbyran.se/aktuellt/

För ytterligare läsning:

https://www.broviken.se/17/26/forsen-ingar-partnerskap-med-projektledarbyran/

https://www.forsen.com/press/#/pressreleases/forsen-ingaar-partnerskap-med-projektledarbyraan-3142547

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: